bijonse nega lica
NEGA LICA

Kozmetičar otkrio tajnu mladolikog izgleda Bijonse!

Sir Džon ime je čuvenog kozmetičara slavnih, među njima i jedne od najlepših Diva sveta – Bijonse! On smatra da je hidratacija lica najvažnija, naročito kad je reč o šminkanju.

bijonse nega lica
instagram/squadyonce

Šminka poznatih za razna snimanja mora da deluje prirodno, a kako bi koža bila spremna za kamere, ključna je dobra hidratacija. Džon zato predlaže još jedan sloj kreme pri kraju šminkanja… kako to?

– Nakon tonirane podloge predlažem dodatnu hidrataciju, kako bi lice zadržalo vlagu, a onda na to ide rumenilo, koje će u tom slučaju da deluje vrlo prirodno – savetuje Džon, prenosi magazin Vogue.

Da li je poznati kozmetičar mislio da nakon tečnog pudera nanesemo kremu za lice? – DA! Ovo isključivo znači za one koji nemaju problem prekomernog lučenja sebuma, koji hoće posle nekog vremena da se vidi i preko šminke.

Najbolje maske za dubinsko čišćenje lica kod kuće

Uzmite minimalno kreme – poput jednog zrna graška. Nanesite na već nanesen puder ili BB/CC kremu. Nakon toga, kozmetičar savetuje, nanesite rumenilo, i dalju šminku.

Rumenilo mora da ide uz vaš podton, pa su hladni tonovi idealni za plavuše, topliji za brinete, ako je ten tamniji.

Ten za kameru mora biti dobro nahranjen i hidriran, inače se brzo isušuje, a slična je situacija i sa dnevnom šminkom, koja satima mora biti postojana.

Leave a Reply