MODA

KAKO SUZITI ODEĆU: Napravi sama elegantnu suknju po svojoj meri

Crvena boja je boja Novogodišnjih praznika, zato je i nazivamo bojom radosti, i ljubavi. Budi u nama neko veselo, praznično raspoloženje. 
Često se desi da kupimo nešto što nam se mnogo sviđa, ali da promašimo veličinu. Evo kako da popravimo stvar..
.

Počećemo od suknje, čija boja odiše prazničnim raspoloženjem. Ne znam kako se gardoreba šije prema obimu tela, ali uvek nađem neki svoj način, i ovog puta sam potrefila. Ako te mrzi da odeš kod šnajderke, ili nemaš kad, objasniću ti kako na najlakši način da stesniš svoju suknju, ili bilo koju garderobu.

Kada sam je obukla ovako široku, kredom sam na meni obeležila koliko treba da je stesnim, i taj deo sam isekla. I onda sa unutrašnje strane to zašila. Možeš ti to, zaista nije teško, i nije komplikovano.

Prsluk sam takođe malo stesnila, ali je pojas taj koji je doprineo još lepši izgled celoj kombinaciji.  I okrenula sam ga naopako, jer je tako krojen, da može sa obe strane da se nosi. 

Ne moraš imati talenat za šivenje, samo strpljenje, i volju. Najlakše je baciti, ili pokloniti. Ali, kada uspeš, taj osećaj da si baš ti to uradila, ne može se opisati. I najlepše je pohvaliti se svojim radom. Ispričaš svojim prijateljicama, i pokažeš. I sve kreće tako, i tvoj novi talenat koji si otkrila strpljenjem, i svojom voljom se širi dalje.

Pokušaj, ništa nije teško. A ja ću ti i dalje pisati šta sve možeš sama da napraviš od svoje garderobe. Ima uvek i lakših načina. 

I sve što te zanima pitaj me, uvek ću naći način da ti objasnim kako da od stare garderobe napraviš novu. 

Leave a Reply