NEGA LICA

Kako da uspešno sakrijete podočnjake

Prethodnu noć niste dobro spavale i ujutru se budite sa podočnjacima. Verovatno ste pokušale da ih sakrijete korektorom ali vam se, po ko zna koji put, desilo da su ispali još upečatljiviji. Evo par saveta kako to pravilno da uradite.

unsplash.com

1. Korektor mora da bude kremast

Gusti korektor kojim prikrivaš bubuljice na podočnjacima neće izgledati dobro. Za područje ispod očiju potreban ti je kremasti korektor koji će se lepo stopiti s kožom.

2. Krema za područje oko očiju

Korektor na suvoj koži ne izgleda dobro pa, pre nanošenja, na podočnjake utapkaj malo kreme namenjene za to područje. Ako je ne koristiš, poslužiće i obična hidratantna krema.

pixabay.com

3. Pažljivo biraj nijansu

Žene često izaberu najsvetlije boje korektora kako bi vizualno “posvetlile” podočnjake, a time samo još više privlače pažnju na njih. Dobar korektor treba da bude za nijansu svetliji od tvog tena (ne od boje tvojih podočnjaka) i izabran u skladu s tonovima tvog lica, prenosi savremenazena.rs

4. Nemoj da stavljaš previše korektora

Prevelike količine šminke takođe će privući pažnju na podočnjake, pa ga uvek dobro utapkaj prstima ili četkicom i koristi ga samo u malim količinama.

One Reply to “Kako da uspešno sakrijete podočnjake

  1. Kad se udje u godine tesko ih je sakriti, jedini nacin je estetska hirurgija i klinika kakva je nano klinika Brant ali za to treba i novca.

Leave a Reply