MODA

Kako da odabereš idealnu suknju za svoju građu?

Žene uglavnom biraju da nose pantalone umesto suknji, jer se plaše kako će svoju građu uskladiti sa ovim ženstvenim odevnim komadom. Istina, suknja ume loše da stoji damama koje ne znaju svoje mane i kvalitete, ali sa dobrim izborom kroja – veruj mi, suknja će ti super stajati!

unsplash.com

Pravilno odabran materijal, dužina i kroj poput čarobnog štapića mogu da stanje ili naglase bokove, vizuelno da izduže noge i da stvore obline.

Pomoći ću ti kako da odabereš adekvatan model za određene tip građe:

Kruška – jači bokovi i naglašena zadnjica

suknja za oblik tela
unsplash.com

Suknje koje se od bokova šire i padaju, napravljene od laganih materijala vizuelno će smanjiti jake bokove i naglašenu zadnjicu. Građi u obliku kruške pristaju i ravne suknje do kolena, jer će ovaj mali trik vizuelno izdužiti figuru. Izbegavajte balon suknje koje se od struka šire jer ovaj model naglašava bokove.

Trendovi koje smo SVI nosili – a u stvari su ODVRATNI!

Jabuka – naglašeno područje oko struka

unsplash.com

Asimetrični krojevi prikrivaju stomak i stvaraju utisak većih bokova stoga su idealne za sve vlasnice jabukolike građe tela. Ukoliko su vaš adut tanke noge odaberite dužinu suknje iznad kolena, ali bez nabora sa povišenim strukom, jer ovaj model prikriva kritične zone.

DA LI IMAŠ HRABROSTI? Hit ovog leta je boja koja se NAJTEŽE kombinuje!

Sportska građa – uski ili dečački bokovi

unsplash.com

Zvonasti i A-krojevi na telu bez oblina proširuju uske, dečačke bokove. Ove modele možete kombinovati uz kratke topove do struka ili široke bluze. Maksi suknje takođe su idealne u vizualnom stvaranju oblina, izbegavajte ravne krojeve i svakako birajte slojevite, bogate džipsi modele.

Kako da odaberete naočare za sunce prema vašem OBLIKU LICA

Sitna i niska građa

unsplash.com

Džepnim Venerama pristaju uske, pripijene i kratke suknje. Izbegavajte duge suknje i sve krojeve koji prelaze kolena jer one skraćuju noge. Modeli A-kroja i visokog struka izdužuju figuru, pa ih kombinujte uz upasane bluze i majice.

Leave a Reply