Jovana Milutinović model
MODA POZNATIH

Jovana Milutinović odlukom direkcije Miss Earth nosi titulu TOP MODEL BALKANA 2020

Upoznajte prelepu Jovanu Milutinović koja je ponela prestižnu titulu Top Model Balkana za 2020. godinu odlukom direkcije Miss Earth.

Jovana Milutinović model
Foto: 4 Quarters

Jovana je rođena u Srbiji u gradu Jagodini, ima 29 godina i trenutno živi u Beču. Kada smo je pitali kakav je osećaj biti Top Model Balkana, rekla nam je da je osećaj veličanstven, ali samim tim i odgovoran, zato što nositi titulu nije samo nositi krunu, nego je i potrebno dati smernice mladim devojkama koje će krenuti njenim stopama.

Jovana Milutinović top model balkana
Foto: 4 Quarters

Odgovornost je u tome što se mnoge devojke žele oprobati u svetu modelinga, a Jovana je spremna da svojim savetima i iskustvom pomogne svakoj devojci da ostvari svoj san i postane model.

Ova lepotica zna koliko odricanja je potrebno da biste stigli do svojih snova. Poručila je svim devojkama da imaju veru u sebe i da ne odustaju. Jako je bitno da uz lepotu izgrade i svoju ličnost, kako bi uspele da pronađu pravi put.

“Sve žene su lepe i svaka je posebna na svoj način. Želim ovim putem da se obratim svim devojkama, da pored fizičke lepote neguju i svoju duhovnu lepotu, da rade na svom stilu, obrazovanju, stavu i manirima”.

Jovana Milutinović top model
Foto: 4 Quarters

Kroz osmeh je dodala: “Žena je lepa onoliko koliko zrači iznutra”.

Od malih nogu volela je kameru i kamera je volela nju. Zahvalna je porodici i prijateljima koji su je dodatno motivisali i bodrili.

Pored modelinga od malena se bavi plesom i sportom, voli prirodu, a sitnice su za nju velike stvari. Uz karijeru koju gradi jako joj je bitna porodica i sigurna je da uz dobru organizaciju i pravu osobu čovek može sve da postigne, pogotovo ako radi ono što voli.

Jovana Milutinović miss
Foto: 4 Quarters

Jovana je nosila laskave titule Top Model Srbije i Miss Balkana. Njena želja je da ostane u svetu mode.

Trenutno je u timu 4 Quarters gde radi kao profesionalni model i instruktor za mlade modele na koje prenosi svoje dugogodišnje iskustvo.

“Zahvalna sam za svaki dan u životu, najveće bogatstvo su mi porodica, pravi ljudi oko mene, zdravlje, ljubav, vera i stvari koje se ne mogu kupiti, zato što su to za mene prave vrednosti života”.