vinarija kovacevic
LJUBAV I SEX

Iznenađenje za Dan zaljubljenih: POKLONI ZA PRAVE MUŠKARCE

Drage moje, znam koliko volite da dobijate poklone i volite vaše muškarce ali Dan ljubavi je i vašoj boljoj polovini. Ukoliko manjkaju ideje ,tu smo mi da popravimo stvar. Evo nekoliko predloga na koji način biste mogle da iznenadite svoje muškarce!

vinarija kovacevic
foto: instagram/vinskakuca_kovacevic

Poseta vinariji!

Putovanja ne moraju da budu preduga da bi bila za pamćenje. Preuzmite inicijativu, upalite auto i povedite vašeg dragog u jednu vinsku avanturu. Ne zaboravite da je Sveti Trifun istog dana kada i Valentin, pa spojite ljubav i vino.

vinarija zvonko bogdan
foto: instagram.com

Predlažemo vam posete Vinariji Kovačević uz njihov sjajan šardone, takođe probajte roze u vinariji Zvonko Bogdan.

Recite mu da je CAR!

zanimljivi poklon za njega
foto: instagram.com

Ti si pravi Dečko Tzar! Ovaj sjajan brend iz Beograda nosi slogan Dečko Car, dok je njegova draga Cica Carica. Poklonite mu nešto iz njihovog velikog asortimana, a mi ćemo vam ostaviti naše predloge : duks, kačket,maska, naočare za sunce, izbor je na vama.

Torba!

muška kožna crna torba
foto: instagram.com

Muškarcima takođe treba torba. Naravno da je to uvek među prvim stvarima na vašoj listi želja, ali ovaj put preskočite sebe i obratite pažnju na njega. Sigurno će se obradovati novoj torbi za lap top brenda Princ!

Detalji od kože!

Zavirite u carstvo brenda Manual, tu ćete naći nešto posebno za vašu jaču polovinu. Nama je zapala za oko futrola za kubanske cigarete i novčanik u kombinaciji sa dve boje!

Kupite mu novi rokovnik!

kožni novčanik za kartice muški
foto: instagram.com

Brend Stecca Dosso ponudiće vam različite vrste rokovnika, držača za kartice i svega onoga što muškarcima najčešće treba. Ako se odlučite za rokovnik, napišite neku ličnu poruku i zabeležite odmah bitne datume. Čisto da ne zaboravi.

crni rokovnik i sat muški
foto: instagram.com

Drage moje, volite svoje muškarce svaki dan, čuvajte ljubav i uživajte, nadam se da smo vam skratili put traženja poklona, a samim tim produžili uživanje u dvoje!

Pročitajte i SAMO ZA PRAVE MUŠKARCE: Pokloni devojci za Dan zaljubljnih

milica curovic

Autor: Milica Čurović


Diva magazin

Leave a Reply