MODA POZNATIH

IZBOR ZA MISS BALKANA NA TVRĐAVI KASTEL 24. JULA U BANJA LUCI

Izbor za Miss Balkana održaće se na tvrđavi Kastel 24 jula u Banja luci. Banja Luka postaje modni centar Balkana! Na tvrdjavi Kastel u Banja Luci 24. jula u 20 sati održaće se takmičenje za najlepšu ženu na Balkanu, za miss Balkana. Za titulu najlepše takmičiće se devojke iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Severne Makedonije, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije.

Ovo je jedinstvena manifestacija samim tim što se, i pored Miss Balkana, biraju i Miss Bosne i Hercegovine za Miss sveta, Miss Srbije za Miss sveta, Miss Crne Gore za Miss sveta i Miss Hrvatske za Miss sveta, i Miss Severne Makedonije za Miss sveta, a pobednice će predstavljati svoje zemlje na najvećem svetskom izboru Miss Earth na Filipinima, gde će boraviti punih 30 dana, a samo finale prenosiće američka televizija FOX, koju će gledati preko 2, 5 milijardi ljudi.

Nikoleta Rakočević iz Crne Gore ovog puta će se naći u ulozi žirija, a svoju krunu predati novoizabranoj miss Balkana 2021.

Mnoge od ovih devojaka će dobiti priliku da budu zaštitna lica za poznate svetske brendove, kao i da hodaju svetskim modnim pistama.

Sara Kalabić posebno se zahvalila domaćinu manifestacije gradu Banja Luci koji će ugostiti ove prelepe devojke kao i svim sponzorima bez kojih ova manifestacija ne bi bila najbolja svih ovih godina, kao i svim medijima i nacionalnoj televiziji RTRS koja će emitovati sam događaj, i svim učesnicama poželela mnogo sreće na ovom takmičenju.