miss balkan stanisici
LEPOTA MODA POZNATIH

IZBOR ZA MISS BALKANA 22. AVGUST U ETNO SELU STANIŠIĆI

Bjeljina postaje modni centar Balkana! U Etno Selu Stanišići, u Bjeljini 22. avgusta u 19 sati, održaće se takmičenje za najljepšu ženu na Balkanu, za miss Balkana. Za titulu najljepše takmičiće se devojke iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije.

miss balkan stanisici
Promo foto

Ovo je jedinstvena manifestacija samim tim što se i pored miss Balkana biraju i miss Bosne i Hercegovine za miss Sveta, miss Srbije za miss Sveta, miss Crne Gore za miss Sveta i miss Hrvatske za miss Sveta, a pobednice će predstavljati svoje zemlje na najvećem svetskom izboru miss Earth na Filipinima, gde će boraviti punih 30 dana, a samo finale prenosiće američka televizija FOX, koju će gledati preko 2, 5 milijardi ljudi.

MISS EARTH SERBIA
instagram/ljubica_rajkovic

Aktuelna miss Balkana Ljubica Rajković koja je i aktuelna miss Evrope 2020. ovoga puta će se naći u ulozi žirija, a svoju krunu predati novoizabranoj miss Balkana 2020.

Promo foto

Uz prelep ambijent Etno Sela Stanišići, i ove savršene devojke žiri će zabavljati i muzički izvođači.

Predsednica žirija je svetski poznata manekenka i model Sara Kalabić, koja je vlasnica licenci za miss Evrope i miss Balkana.

MISS EARTH BIH
instagram/@dzejla__

Zbog trenutne situacije sa koronom poštovaće se sve mere SZO, distanca i bez publike, ali će sve biti snimljeno video produkcijom i emitovano na vise televizijskih stanica na celom Balkanu.

Mnoge od ovih devojaka će dobiti priliku da budu zaštitna lica za poznate svetske brendove, kao i da hodaju svetskim modnim pistama.

MISS EARTH CROATIA
instagram/nera_nikolic

„Ovo će zaista biti najveći modni spektakl koji do sada nije viđen na Balkanu“, rekla je Sara Kalabić, i ovom prilikom posebno se zahvalila domaćinu manifestacije Etno Selu Stanišići koji će ugostiti ove prelepe devojke, i svim učesnicama pozelela je mnogo sreće na ovom takmicenju.

miss Crne Gore
instagram/rakocevicnina
  • Oficijalna šminkerka je Nataša Brašanac Elite makeup iz Beograda.
  • Oficijalna stomatološka ordinacija je Centar za Estetsku Stomatologiju SIMIĆ DENT Gordana Simić iz Banja luke.
  • Oficijalna medecinska estetika je DRSAUVAGE centar za medecinsku estetiku Sava Knežević iz Beograda i oficijalni fotografi su 4 Quarters iz Beča.
foto: Nikola Tadić

Generalni pokrovitelj manifestacije je Proteini.si Slovenija

Direkcija izbora miss Earth.

Leave a Reply