POZNATI

IZ PRVE RUKE: Šta se događa između Dženifer Aniston i Bred Pita?

Fotografije Dženifer Aniston i Bred Pita sa dodele SAG nagrada glavna su vest u svim svetskim medijima. Fanovi bivšeg bračnog para navijaju za pomirenje, čak i 15 godina nakon razvoda, a jedna ekipa je u pomoć pozvala stručnjaka za procenjivanje govora tela, kako bi otkrili šta se tačno događa između bivših supružnika.

“Njih dvoje zbog blizine, kontakta očima i držanja za ruke svakako podstiču glasine, ali nisam siguran da možemo da slavimo. Bred izgleda neverovatno zadovoljno kad vidi Džen i čak je odvlači za intimni pozdrav. Hvata je za zglob poput malog deteta kad želi da privuče pažnju svoje mame, ali ovaj put Džen pokazuje znakove opreznog postupanja s bivšim”, kaže stručnjak za procenu.

“Bred dugo gleda, dok Džen razgovara sa novinarima, ali ona reaguje sa “čekaj” i to mu pokazuje ispruženom rukom. Način na koji je uhvati za zglob umesto ruke sugeriše nedostatak intimnosti između njih dvoje, inače bih očekivao da će je on držati za ruku.”, dodaje. 

“Bredov osmeh i široki prikaz zuba ukazuje na istinsku toplinu koja se graniči s ljubavlju, dok njegov pogled izgleda intenzivno. Džen odgovara sa savijenim kolenima i uzdignutim obrvama koje, čini se, impliciraju neko iznenađenje, kao da se već neko vreme nisu sreli. Način na koji ona reaguje na njega, sve vreme pokazuje da želi da proveri njegove namere, a potpuno je iskontrolisala i njihov poljubac”, zaključuje stručnjak. 

Na kraju je dodao da na slikama Bred i Dženifer više izgledaju iznenađeno što se vide, nego strastveno ili romantično. 

Šta vi mislite?

One Reply to “IZ PRVE RUKE: Šta se događa između Dženifer Aniston i Bred Pita?

Leave a Reply