prsluk zenski krzno
HOROSKOP

HOROSKOP I MODA: Kako se idealno oblači tvoj Znak

Nemam šta da obučem. Pretpostavljam da većem procentu ženske populacije ovo zvuči poznato? Horoskop ti pomaže da otkriješ svoj pravi stil oblačenja. Šta je ono u čemu se zaista osećaš najbolje…

prsluk zenski krzno
pixabay.com

OVAN

Sve ili ništa. Ili zgrabite prvo što vam je pri ruci, pod uslovom da je udobna odeća, ili ste modni zavisnik. Zahvaljujući sportskom izgledu Vi ćete birati kožnu jaknu, farmerke i neke patike iz pozamašne kolekcije. Takođe čete se osmeliti da fascinirate okolinu najmodernijim izgledom. Ako ste muškarac više vam priliči stil kakvog bajkera, a žene će birati mini suknje. Nalazite inspiraciju u smelosti Sare Džesike Parker. Privlače vas žive boje.

BIK

Uživate u klasičnoj i vanvremenskoj odeći. Vaši prioriteti su lepi i kvalitetni materijali, dobro krojeni. Pošto ste komformista, veoma je bitno da odeća koju nosite bude udobna. Vi se kunete u prirodna vlakna – pamuk, kašmir i svilu. Biraćete zelene nijanse, ali i bela je vaš favorit. Takođe, cenite kožu koja donosi mali dodir rustične elegancije. Zahvaljujući uticaju Venere, Vi se ne plašite da pokažete i senzualnost. Vaše muze su zvezde pedesetih ili savremene poput Monike Beluči.

BEZ LJUTNJE: Evo koji je idealan model cipela za vaš HOROSKOPSKI ZNAK

BLIZANCI

Vi ne spadate u kategoriju ljudi koji misle da je moda problem ili potraga za savršenstvom. Vaš dnevni autfit često uključuje farmerke, majicu i čizme koje vam omogućavaju da se prilagodite bilo kom događaju. Međutim, vi nećete biti doživotni pubertetlija. Znate da se obučete bolje nego iko, često sa pažljivo odabranim i neobičnim detaljima. Ludi ste za maramama, rukavicama i naočarima za sunce. Vi, naravno, razumete šta je moda, pogotovo ulični fazon. Pored pastelnih boja, ljubitelj ste štampanih tkanina. Prada – slobodno i nestašno.

RAK

Izvesno je da vas moda privlači i da pratite većinu revija. U svakodnevnom životu ponekad naginjete retro stilu, pa i neurednosti, ali volite udobnu i odeću koja vas štiti od spoljnih uslova. S druge strane, ako bi se udovoljilo vašim željama, mogli biste da se vratite u detinjstvo. Ljubitelj ste delikatnih materijala i pod uticajem vladajućeg Meseca, sve nijanse srebrne i bele boje mogu se naći u vašem ormaru.

Nastavak na sledećoj stranici…

Leave a Reply