naramenice i bela košulja
MODA

HIT TRENDOVI: Šta se nosi u februaru

Februare, dobro nam došao! Mesec ljubavi i vina smatramo i pravom uvertirom za proleće, pa tako u ovonedeljnom česljanju želimo da vas upoznamo sa trendovima koji će biti apsolutni hit predstojeće sezone. Zapamtite, odaberite ono u čemu se vi najbolje osećate i ono što vam stoji i sam trend će biti ispoštovan.

naramenice i bela košulja
foto: instagram.com

Trendovi u februaru: Naglasite ramena!

naramenice
foto: instagram.com

Ovaj trend je već neko vreme prisutan u kolekcijama proleće / leto. Kada naglasite ramena, struk izgleda uže i stvara se sjajna silueta. Naramenice na duksu, kao što predlaže brend hoodie.cnu, ili beli oblak materijala oko vaših ramena Heroina fashion košulje. Da li ste urbana ratnica ili leptir, odlučite same.

Siva i žuta kao boje sezone!

sivo zuta suknja
foto: instagram.com

Poslednji put svetski institut Pantone imao je kombinaciju boja 2016. godine. Dok je 2021. godina žute i sive. Simbolika ove dve boje se ogleda u postojanosti i čvrstini sive i toplini žute, koja u nama treba da izazove emocije kao što su radost i optimizam.

žuto žensko odelo
foto: instagram.com

Ove dve boje se sjajno kombinuju jedna sa drugom, a mi vas pozivamo da eksperimentišete u njihovom nošenju. Pogledate kako to radi Milena Bojić sa svojim kreacijama, u žutom odelu i sivom topu ili sivožutoj suknji brenda Marrosewear.

Cvetni dezeni!

cetna crna haljina
foto: instagram.com

Cveće za proleće. Logično, zar ne? Neko vreme su cvetni dezeni bili na crnoj listi, ali se ove godine vraćaju na velika vrata.

Ženstvenost cvetnih dezena najbolje stoji na haljinama, pa zato pogledajte haljinu imena Malena inspirisanu Italijom dizajnerke Milene Dunić, Blossom Black haljinu Lipa Studia ili haljinu inspirisanu Japanom Botanical Samurai brenda Scarlet Kimono !

Slip haljina!

Najprodavaniji komad brenda Jacquemus za proleće leto je crna slip haljina, a da li je zločin to što žene žele da se osećaju atraktivno? Ovaj komad je sjajan za nadogradnju i slojeve dok ne grane sunce. Dovoljno je da preko nje obučete sako ili topli džemper. Za vas imamo dva predloga a to su brendovi Mialleto i Miona Atelier.

Trendovi u februaru: The weekend rituals

foto: instagram.com

Brend The weekend rituals nastao je 2019. godine kao savršen spoj iskustva tehnologa i njegove kreatorke u potrazi za prirodnom kozmetikom po svojoj meri koji spaju klasične kozmetičke proizvode i proizvode za energetsko lečenje. Koncept brenda je njegovo samo ime, izvodite rituale svakog dana, povežete telo i dušu.

prirodna kozmetika
foto: instagram.com

Obratite pažnju na Magic Serum masku za lice sa belom glumom za smanjenje pola i čišćenje lica kao i na balzam za usne sa polenom i propolisom.

Naš apsolutni favorit i unikat na tržištu su sprejevi za čakre, kombinacija vode, kvarca i eteričnog ulja izabranog za određenu čakru kao i Sage sprej za čišćenje negativne energije, jer čak iako ne verujete u energetsko lečenje njegov predivan miris će vas opustiti.

Februar je možda kratak ali je pun aktuelnosti. Koji trend ćete isprati, a koji preskočiti? Družimo se i sledeće nedelje sa vama. Uživajte u vikendu uz Diva magazin.

milica curovic

Autor: Milica Čurović

Diva magazin

Leave a Reply