LEPOTA

FACE FITNESS – DA ILI NE?Kako je izgledao moj prvi trening za lice

Prvi fitnes studio za lice u Srbiji ostavio je ogroman trag kod svih ljubitelja nege lica, bez obzira na pol i godine. Zašto je to tako, i šta to Face fitness radi našem licu? Da li je zaista ovo odlična inovacija “bez igle”, ili je ipak samo prazna priča – pročitajte kroz moju ličnu recenziju ovog tretmana…

Privatna arhiva

Face fitness, tretmani koji su u Srbiju napokon pristigli iz zemlje koja je poznata po najboljoj nezi sveta. Azija je primenjivala ovaj način održavanja mladolikog izgleda još od davnina… a sada i mi imamo priliku da se lako odreknemo “botoks igala” (kako ih ja zovem) i uživamo u masaži koja usporava starenje.

Šta je Face fitness?

Face fitness je specijalizovani trening za lice, čija je glavna svrha zatezanje mišića i osvežavanje kože lica.

  • stimuliše i podiže tonus mišića
  • smanjuje vidljivost bora, čime se postiže efekat neinvazivnog faceliftinga.

Kombinovanim tehnikama stimuliše se čak 40 mišića lica, koje redovnim primenjivanjem podmlađuju lice, daju mu svežinu i pospešuju elastičnost i sjaj kože.

Ono što ovu tehniku čini drugačijom  je potpuno novi pristup licu, koji akcenat stavlja na prirodnost, i na značaj brige o licu i pre početka starenja.

Različiti tretmani

Ok, sada, kada smo shvatili šta je, zapravo, čuveni Face fitness o kome već svi pričaju, došlo je vreme da saznamo šta želimo da postignemo ovim.

Naravno, ukoliko samo želiš da se opustiš kao nikada do sada – savetujem ti da samo zakažeš termin i prepustiš se profesionalcu – preslatkoj, komunikativnoj i profesionalnoj plavušici koja će te itekako ugostiti. Međutim, ukoliko želiš da biraš:

  1. SUPER GLOW trening jeste trening za sve dame koje imaju već izražene bore. Moja neka laička preporuka jeste da ovo nije za mlađe od 25 godina. Naravno, pored smanjivanja vidljivosti bora, ovaj trening još bolje usporava njihovo nastajanje. Moja omiljena funkcija ovog treninga jeste efekat liftinga (da! To mogu njene ruke, mazalice + pomagala – i to bez igle), a verujem da bi se vama možda i više svidela funkcija konturisanja lica koje pridodaje ovaj trening, zar ne?
  2. GODNESS SHINE trening – Verujem da možda ovo ne biste izabrali prvi put, ali već na drugom druženju sigurna sam da bi neke od vas radije izabrale SUPER GLOW trening koji se primenjuje i na lice, i vrat i dekolte. Zato je tu varijanta GODNESS SHINE trening – ja bih rekla trening za sve koje se osećaju kao Diva.
  3. TOTAL FRESH trening, prvo što baš dobro zvuči, a drugo što je dobar za dame svih uzrasta kojima treba neko osveženje. Naravno, niko te ovde neće politi vodom i reći “hvala lepo, doviđenja”, već se profesionalni trener služi preparatima koje mi same ne možemo da koristimo u kućnoj prilici. Zašto ovo svima treba? – Pa, sem što ćeš osvežiti lice, smanjićeš nadutost i vidljivi umor na licu će nestati! Da, podočnjaci – zbogom! Pored toga, kako bi ti lice napokon zasijalo i za ubuduće – ovim treningom se pojačava cirkulacija.
  4. TOTAL FRESH PRO trening je za one kojima treba dodatna snaga da se izbore za prethodnim problemom- Pored gorepomenutog treninga, trener vrši tretman i uz pomoć microcurrent aparata pomoću kojeg je efekat još bolji.
  5. GENTLEMAN ONLY trening, je kao što i sam naziv kaže – za osetljiviju polovinu. Haha, malo šale nije na odmet. Zato, imam ideju! Verujem da bi svaki muškarac prosto obožavao da posle napornog posla, umesto sedanja u fotelju ispred TV-a, sedne u fotelju u kojoj ga neko dobro izmasira. I ne samo to, već će taj isti muškarac bolje izgledati i vama i u ogledalu… jedno je sigurno, podsetiće vas na sebe sa par godina manje 🙂

Šta sam ja radila, i kako to detaljno izgleda?

Drage moje, važno mi je da vam napomenem da mi niko nije niti zatražio, niti platio da se ovoliko raspišem u vezi moje posete Face fitness-u. Da, svojevoljno – a evo i zbog čega…

Naime, otišla sam u salon Face fitness. Salon se nalazi u Beogradu, na Voždovcu, odmah kod Ustaničke ulice, tako da ne možete da promašite.

Dočekala me je devojka, koja je svojom harizmom i profesionalnošću (ja imam malo veće kriterijume za profesionalnost, tako da verujte mi kada kažem da ih je ispunila 🙂 ) doprinela da se od samog ulaska u salon osećam veoma prijatno.

Ovo će se dopasti i najvećim izbirljivcima: pored usluga, osveženja i komotnosti, imate puno pravo da birate i celu atmosferu ambijenta. Jako je važno da se upoznate sa trenerom, kako bi oboje znali da li ste spremni za ovu vrstu tretmana – zato popunjavate upitnik u kojem navodite, pored osnovnih podataka, stanje svoje kože.

Nakon toga, sedate u poluležeći položaj, u fotelju, i tada ulazite u raj! Za nijansu jačom masažom, nego onom klasičnom za telo, trener vam masira lice. Nanosi profesionalne losione i ulja, koje, pored toga što prelepo mirišu, imaju učinkovito delovanje po kožu lica. Sva ulja koja koriste – njihove su i proizvodnje, što me je dodatno oduševilo. Pored svojih zlatnih ruku, trener upotrebljava i dodatna pomagala i aparate za potpuni ugođaj, kao i za brže dolaženje do željenog cilja.

Nakon tretmana, radi se istezanje mišića lica i vrata. Ceo tretman u kraćim segmentima možete da pogledate na videu koji sam snimila samo za vas. Nadam se da ste uživali u iskrenoj recenziji, i još više se nadam da ćete posetiti ovaj salon i uživati bar upola koliko sam ja – bićete prezadovoljni, garantujem!

Kako da i ti uživaš?

Face fitness salon se nalazi na Voždovcu, u ulici Strumička 52. Zakazivanje treninga se vrši slanjem mejla na facefitnessbymilano@gmail.com ili na broj 069 3069 699. 

Leave a Reply