LEPOTA

Dužina kose otkriva tvoj karakter! PROVERI!

Svi dobro znamo kada nam je hitno potrebna neka promena u životu, obično se odlučimo na novu frizuru. I dok se neke žene lako odvaže na drastičnu promenu izgleda, druge ceo život neguju istu frizuru i samo skraćuju krajeve. Verujte da to puno govori o nečijem karakteru

pixabay.com

Proverite, sigurno vas interesuje, šta vaša dužina kose govori o vama.

Kratka kosa

unsplash.com

 Za ovakvu frizuru treba hrabrosti, pa nju najčešće biraju žene s visokim samopouzdanjem. Kratka kosa odaje i društvenu i komunikativnu osobu, koja lako stvara nova prijateljstva. Takođe, žene s ovakvom frizurom najčešće su jako smirene i poštene, kada je reč o rešavanju problema.  

JAKI NOKTI ZA 3 DANA: Prirodna kozmetika najbolje neguje!

Bob

paz bob frizura
unsplash.com

 Kosa dužine ispod brade (paž) najčešće odaje iskrenu i neustrašivu ženu, koja ne pati od kompleksa. Ovakvu frizuru obično nose i žene koje su dobro organizirane, ali ne podnose rutinu, pajako dobro balansiraju svoj privatni i poslovni život. 

Kosa do ramena

frizura
pixabay.com

 Takozvani lob, odnosno “long bob” (duži bob) najčešće biraju žene koje cene eleganciju i ženstveni izgled. Kosa do ramena odaje i osobu koja voli da priča i da bude u centru pažnje. 

Duga kosa

pixabay.com

 Žene koje neguju dugu kosu najčešće su sanjarke, ne dopuštaju da ih išta spreči na putu do ostvarivanja njihovih snova. Pri tome su i dosta strpljive, ali i jako oprezne, pa najčešće uspevaju u svemu što naume. Dugokose žene često su i jako izbirljive kada je u pitanju suprotan pol, jer ih ne zanimaju kratkotrajne afere, već duge i ozbiljne veze. 

Leave a Reply