miss srbije
MODA POZNATIH

ĐINA RADOVAC PROGLAŠENA ZA NAJLEPŠU ŽENU SRBIJE

Proteklog vikenda održan je izbor za Miss Balkana i Miss Earth za područje balkanskih zemalja, a stručni žiri od 18 članova izabrao je Đinu Radovac kao predstavnicu za Srbiju.

miss srbije

Đina Radovac će predstavljati Srbiju na najvećem svetskom izboru koji se održava na Filipinima, te će ga prenositi američka Fox tv.

Đina dolazi iz srca Srema tj. iz mesta Ruma. Završila je srednju ekonomsku školu, zatim je upisala Ekonomski fakultet, trenutno je na trećoj godini studija, takođe, govori i engleski jezik.

Voli zdrav život i uvek se bavi sportom.

Izbor za Miss Earth Srbije 2021 održan je u Banja Luci, te ga je svojim nastupom uveličala prekrasna Lana Jurčević, koja je takođe svojim kozmetičkim proizvodima La Piel ulepšala devojke.

Devojke su se publici i stručnom žiriju predstavile u 3 izlaza, a za svečane haljine bio je zadužen modni atelje Stela iz Bjeljine.

Takođe Magdalena Burger iz Alpha et Omega, Simić dent, Miroslava Rusnak trajna šminka iz Šibenika, Nika Rakić fitnes instruktor, Elite make up iz Beograda i ostali koji su se brinuli o izgledu devojaka, te im uručili nagrade, a celi program je vodila Bonita Kristić, bivša Miss Earth Hrvatske.

Organizator izbora bila je prelepa Nera Nikolić iz Dubrovnika, Miss Hrvatske 2019, koja je svojoj državi donela dve zlatne medalje sa najvećeg svetskog izbora održanog na Filipinima.