MODA

Dina Ivović: Šta govori o vama odabir garderobe?

Zima samo što nam nije pokucala na vrata, a to znači da je vreme za kapute, bunde i jakne. To su komadi koji su glavni u našem zimskom outfitu, pa ih zato moramo pažljivo izabrati. Da li ste nekada razmišljale koliko zapravo garderoba govori o nama i da li se i mi same nekada obučemo sa ciljem da ostavimo određeni utisak?!

U nastavku pročitajte šta je pravi odabir za vas u skladu sa vašim karakterom…

Kaput

Ako ste stroge, ne volite da eksperimentišete, imate čvrst stav…želite da se predstavite kao žena koja je sigurna u sebe, onda je pravi izbor za vas kaput klasičnog kroja!

Modna kuća Mona ima baš ono što vama treba, i u njihovim kaputima ćete se upravo tako i osećati.

Teddy kaput

Ukoliko ste urbane, pratite trendove, volite da posedujete in komade, mladalačkog ste duha…nemojte oklevati, za vas je teddy kaput. Ovi kaputići su aktuelni još od prošle sezone, i ukoliko ga još uvek nemate u svom ormanu, možete ga naći u radnjama poput Manga, Bershke i mnogih drugih high street brendova.

Bunda

Ako želite da igrate na sigurno, volite da privlačite pažnju i da odišete luksuzom čak i u hladnim zimskim danima…jednostavno volite da izgledate skupo, a imate mogućnosti da sebi to i priuštite…onda je bunda upravo ono što vama treba. Brend sa kojim ne možete pogrešiti kada je reč o bundama je Inverno Caldo.

Puff jakna

Opuštene ste, cool, volite dečački vibe i bitna vam je komfornost…ne želite da deluje kao da ste se previše trudile, a ipak vam je stalo da izgledate sređeno…puff jakna će vam pomoći da takav utisak i ostavite. Za ovim jaknama su poludele žene širom sveta, tako da ih možete naći u prodavnicama raznih brendova kao što su Zara, Pull and bear i mnogi drugi.

Benetton Jaknica

Ukoliko ste spremne da izađete iz zone komfora, pomalo ste ekcentrične, ne smeta vam da pogledi prolaznika budu upereni u vas, a u isto vreme ste spremne da prihvatite kritiku, onda ostanite dosledne sebi, rizikujte i pravac u neku od Benetton radnji po njihovu jaknicu sa medvedićima.

Handmade kaput

Ako ste neko ko se ne uklapa u šablone, želite da budete drugačije, da se okreću za vama i da budete zapažene, a istovremeno ste perfekcionista i bitni su vam kroj, materijal i boja…onda vi morate posedovati handmade kaput. Novi brend Anavi ima u ponudi upravo takve kapute u kojima ćete se osećati posebno i sofisticirano.

Mnogi će reći da je odelo samo fasada, ali i kao takva jako je bitan deo nas. Odeća koju biramo ima svoju ulogu koju joj upravo mi dodeljujemo, bili mi toga svesni ili ne. I ona će tu ulogu uspešno odigrati i dostaviti svetu puno informacija o nama.

biografija dina ivovic
Privatna arhiva


Autor: Dina Ivović

Leave a Reply