intima vagina
LJUBAV I SEX

Da li znate da postoji šminka za vašu gospođicu, tamo dole?

Svet je stvorio još jednu granu “beauty” industrije koja svakim danom sve više cveta. Verujem da vam naslov zvuči čudno… ili nemoguće, ali, verujte, ove stvari postaju sve popularnije. Sigurna sam da ste bar o nekima već razgovarali sa prijateljicom…

intima vagina
pixabay.com

Ukoliko nastojite da promenite nešto na sebi, a želite da prvo krenete od svoje intime, ovo su sledeći tretmani koje koriste dame širom sveta:

Antiage tretmani

Upoznati ste sa antiage tretmanima za lice, ali da li ste znale da i vaša vagina želi da izgleda mlađe? Brojna istraživanja pokazala su da se na ovaj postupak odlučuje veliki broj žena, jer žele da im vagina izgleda lepše i mlađe. Pojedine dame smatraju da će zahvaljujući ovom tretmanu vratiti izgled osamnaestogodišnjakinje i samim tim dobiti veće zadovoljstvo.

Čak DUPLO više žena doživi orgazam u ovoj pozi!

Dizajnirana frizura

Frizure za tamo dole su sve više uzele maha, jer su se dame zasitile glatke kože na ovom mestu. Odlaze na nešto drugačiju brazilsku depilaciju, gde dobijaju pravo malo umetničko delo. U ovakvim salonima se mogu čuti najbizarniji zahtevi žena. Tako je jedan pilot doveo svoju ženu i poželeo da dole ima pistu! I to ne običnu pistu, već pistu ukrašenu Svarovski kristalima. Na taj korak se odlučio jer želi da mu lepša polovina uvek priušti spektakularan doček nakon dugog leta.

unsplash.com

Rumenilo

Obrazi se ovoga puta nalaze malo niže. Ako vam se čini da vaša vagina nije dovoljno ružičasta nanesite rumenilo! Postoje specijalno napravljena rumenila baš za ovo područje, ali ako želite trajno rešenje, onda je postupak izbeljivanja usana baš za vas.

ISPOVESTI: Ne želim da imam seks i sada sam mnogo srećnija

Implantati

Na ugrađivanje silikona tamo dole se odlučuju žene koje žele da njihova vagina izgleda privlačnija, veće i seksi. Međutim, pojedine dame čak stavljaju kristale kako bi imale ”više energije” i samopouzdanja pred partnerom.

Privremene tetovaže

Ove krajnje bizarne tetovaže rade se od listića zlatnog papira, a radi se svaki motiv ručno pa ih možete dizajnirati kako god želite. Napravljene su dovoljno kvalitetno da izdrže nekoliko seks maratona, a nakon 5-7 dana jednostavno se uklanjaju alkoholom.

Leave a Reply