cizme za kisu
MODA

Da li će gumene čizme opet biti IN – ili ih više nećemo gledati?

Prošle godine gumene čizme nisu nosile samo one dame koje baš ne mogu da ih smisle. A da li ćemo ovaj trend videti i sada na ulicama našeg grada? Aktuelni trend koji će vas vratiti u detinjstvo kada ste radosno šljapkali po baricama. DA! I ove jeseni će biti tu!

cizme za kisu
pexels.com

One su tu da nas štite od depresivne kiše koja sve izluđuje. Istina je da ne izgledaju previše lepo, pa se modne influenserke trude da ih što bolje uklope. Istina je i da to nije toliko topla čizma, ali zarad modnih trendova – obući ćemo deblje čarape.

Uvukle su se u modu tako smelo, da ne nameravaju tek tako da odu. Na modnim revijama su sve aktuelnije, zato što se odlično uklapaju uz sve kombinacije za svaki dan. Postale su omiljena obuća mnogim damama iz javnog života, jer su jednostavne i praktične.

pixabay.com

Kada vratimo vreme, gumene čizme su bile deo radne uniforme i tada niko nije pomišljao da će zavladati modnim svetom. Stari modeli “gumenjaka” su prevaziđeni i sada su najzastupljenije kratke čizme, kao i one do kolena. Možete ih pronaći u raznoraznim bojama i maštovitim dezenima.

Pogledajte čije čizme su prodate za više od 117.000 eura

Savršeno idu uz farmerke, haljine i suknje. Preporučujemo da ih birate prema odeći koju najčešće nosite, naročito ako se odlučite za modele iz kolekcije jarkih boja i sa upečetljivim motivima. Na taj način će dodatno izraziti vaš stil.

Kako da nosite čizme iznad kolena a da ne izgledate “jeftino”?

Leave a Reply