gven stefani
POZNATI

Čuvena pevačica otkrila svoje BEAUTY navike! Pogledajte šta ova lepotica radi u karantinu

Teško je poverovati da popularna pevačica Gven Stefani ima 50 godina, uzimajući u obzir njen mladalački izgled. Ali, nedavno je otkrila kako su za to zaslužni redovni fitnes treninzi, pravilna ishrana, ali i pravilna nega kože. Pogledajte njene navike u nezi kože – pametno zbori ova dama.

gven stefani
instagram/gwenstefani

Jedna od njenih beauty navika je da uvek skida šminku kada krene na spavanje.

“Bilo mi je teško kad sam bila mlađa, jer sam uvek bila u autobusima dok sam putovala, doslovno sam prala lice flaširanom vodom. Ključ je da lice održite čistim noću”, rekla je pevačica svojevremeno.

View this post on Instagram

#ashwednesday2020 #loveu Gx 🙏🏻

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Osim toga, ona je na vegetarijanskoj dijeti. Nije tajna da dijeta doprinosi tome da vaša koža dobro izgleda. Gven je otkrila da je vegetarijanka od 12. godine, ali i njen dugogodišnji dečko Blejk Šeltonne sledi istu dijetu.

NEGA DŽULIJE ROBERTS: Kako je u pedesetim jedna od najlepših žena sveta?!

View this post on Instagram

@lamb #Optical 2020 Gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Osim toga, pevačica smatra da je najbolji način da se pobedi umorna koža spavanje, ali priznaje da imati dobar san nije uvek lagano postići.

Dejana Erić me je oduševila! Čuvena influenserka poslala poruku koja MENJA DOŽIVLJAJ KARANTINA!

Iako je ljubitelj šminke, Gven takođe voli osećaj čistog lica. Kada je bila član žirija u “The Voice-u”, ponekad joj je dan bio dug. Često je znala da opere šminku i našminka se ponovo kako bi imala onaj sveži osećaj lica.

Leave a Reply