catrice sminka
ŠMINKA

CATRICE: Neka vaše oči zasijaju najlepšim sjajem uz Jewel Overload kolekciju

Ove zime ne možemo se zasititi blistavih, sjajnih dragulja: Limitirana kolekcija CATRICE „Jewel Overload“ nudi dve fascinantne nove palete senki u svetlucavom zlatu i raskošnim nijansama rubina kao i tri luksuzno dizajnirane četke za senke za oči.

catrice sminka
Promo foto

Glamurozne palete senki sa svojih devet savršeno usklađenih nijansi i raznim efektima pružaju sve što je potrebno za zapanjujući izgled senki.
Tri odgovarajuće četke u sjajnom zlatnom dizajnu sa dragim ukrasima su
idealan dodatak kolekciji i garantuju optimalnu primenu senki.

catrice sminka
Promo foto

PALETA SENKI ZA OČI CATRICE

Jewel Overload paleta senki u elegantnoj zlatnoj ili ekstravagantnim crvenim nijansama dodaju dramu i izražaj kapcima sa svojom puderastom laganom teksturom. Upečatljive boje sa svetlucavim česticama daju pravi akcenat u svečanim prilikama. Nežno blistave nijanse osiguravaju elegantan dodir, a mat nijanse ističu vašu prirodnu lepotu za svakodnevno nošenje.

Luksuzni dizajn dragulja sa integrisanim ogledalom pretvara
palete u pravi dragulj vaše kolekcije šminke.

NMPC:1.139 DIN

ČETKE ZA SENKE ZA OČI

Čine vaše oči blistavim od radosti: CATRICE Jevel Overload četke za senčenje pretvaraju svaki dan u proslavu svojim sjajnim zlatnim dizajnom i ukrasom nakita. Četke sa visokokvalitetnim sintetičkim čekinjama hvataju boju senki i savršeno prenose praškaste teksture na kapke. Četkice za senke
dostupne su u tri verzije: Četkica za blendanje stvara mekan, gladak izgled senki, četka Smudger nežno meša senke duž donje linije trepavica, a Precision četkica za oči omogućava vam tačno nanošenje senki za definisani izgled.

NMPC:519 DIN

Leave a Reply