LJUBAV I SEX

Čak DUPLO više žena doživi orgazam u ovoj pozi!

Sigurni smo da ste bezbroj puta čitali o seksualnim pozama koje olakšavanju „njoj“ ili „njemu“ da lakše dožive orgazam. Međutim, u ovoj pozi žene u ogromnoj većini mogu da dožive pravo ludilo. Da li ste čuli za CAT pozu?

unsplash.com

Dakle, sve dobre stvari proizlaze iz improvizacije, pa tako i provereni potezi tokom seksa. Seksualni terapeuti tvrde da će žene provereno doživeti orgazam uz CAT, koji je zapravo modificirani misionarski položaj.

CAT ili „tehnika koitalnog poravnanja“ zapravo podrazumeva da se muškarac podigne nekoliko centimetara, kako bi koren njegovog penisa dodirivao klitoris.

Ove poze razlikuju s*ks od vođenja ljubavi! (18+)

Iza CAT-a stoji i nauka. Studija objavljena u magazinu Journal of Sex and Marital Therapy pokazala je porast od 56 posto u broju orgazama koje su doživele žene kojima za to nije dovoljan klasičan misionarski položaj.

pexels.com

Seksualna terapeutkinja Megan Fleming kaže da CAT menja stvari, jer je većini žena potrebna klitoralna stimulacija tokom seksa, sama penetracija nije im dovoljna.

„Otprilike dve trećine žena ne mogu da dožive orgazam samo od penetracije. CAT osigurava tu stimulaciju koja im je potrebna“, rekla je za HuffPost.

NAIVNE ŽENE! Mitovi o varanju u koje verujemo!

Seksolog tvrdi da treba početi sa klasičnim misionarskim položajem, pa onda smestiti mali jastuk ispod ženine zadnjice, koji joj pruža podršku, ali i podiže klitoris.

Savetuje muškarcima i da isprobaju i kružne pokrete, a na kraju je zaključila: „Ako vas privlači sve bliže svojim nogama, znaćete da dobro radite“, piše index.hr.

Leave a Reply