dodatak ishrani lek
ZDRAVLJE

B!Tonic suplementi: Zdravlje je uvek u trendu!

Sigurno ste nekada koristili suplemente i dodatke ishrani. Izvor mladosti i zdravlja možda je lakše dodirnuti nego što mislite. B!Tonic suplementi

btonic ishrana
Foto: btonic.rs

Iako izvor zdravlja još uvek nije spakovan u tabletu, postoje ubedljivi dokazi da neke dodatke možete ubaciti svakodnevnom režimu.

Naša misija je promovisanje zdravog načina života, uz sagledavanje potreba svakog pojedinca za poboljšavanje kvaliteta života i stvaranja zdravih životnih navika , poručuju iz kompanije B!Tonic.

Kompanija B!Tonic, sa sedištem u Beču, bavi se pručavanjem i proizvodnjom biljnih suplemenata. U njihovoj ponudi nalaze se suplementi pogodni za sve starosne grupe, takođe i za aktivne ljude, sportiste, žene u menopauzi, starije ljude, ali i ostale koji žele da poboljšaju kvalitet svog života.

Danas pričamo o pet proizvoda ove kompanije koje bi svaka žena, ali i muškarci, trebali da unesu u svoju svakodnevnu rutinu. Jer zdravlje je uvek u trendu!

B!Tonic Lady

btonic za zene
Foto: btonic.rs

Ovaj proizvod pogodan je za žene svih starosnih grupa, dodatak ishrani koji pruža pomoć kod jačanja kose, noktiju i kože, ali i uspostavljanja hormonske ravnoteže. Svojom kombinacijom prirodnih sastojaka kolagena, koenzima Q10, ekstrakta semenki grožđa, vitamina i minerala pomaže kod oštećenja kože uzrokovanih korišćenjem velikog broja kozmetičkih preparata, opekotina od sunca, podstičući oporavak i zaceljivanje kože. Blagotvorno deluje i kod žena s’ hormonskim problemima, a posebno kod žena u menopauzi.

B!Tonic Man

btonic za muskarce
Foto: btonic.rs

Dodatak ishrani koji sadrži pažljivo birane prirodne sastojke u jednoj kapsuli namenjene posebno muškarcima. Sadrži ekstrakte tribulusa, peruanske make, semenki bundeve, piskavice, kao i arganin za održavanje esencijalnih funkcija organizma. Prirodni sastojci koji se apsorbuju vrlo brzo nakon primene predstavljaju priodnu podršku za poboljšanu proizvodnju testosterona i za bolju fizičku i polnu spremnost.

B!Tonic Rosa Spirit

btonic vitamini
Foto: btonic.rs

Rosa Spirit je dijetetski suplement razvijen od strane eksperata na polju nutricionizma na osnovu istraživanja potreba potrošača usled modernih uslova života u Evropi. Ovaj proizvod predstavlja prirodnu kombinaciju vitamina B kompleksa u borbi protiv stresa i hroničnog umora, pogodnu za dijabetičare i vegane!

B!Tonic Silver Bones

btonic tablete
Foto: btonic.rs

Kako bi se lakše nosili s prirodnim trošenjem kostiju i zglobova, posebni sastojci dobijeni iz prirode su preko potrebni kako bi se održala optimalna gustina kostiju. Dnevni unos potrebnih nutrijenata u dovoljnim količinama može održati normalnu funkciju kostiju i mišića i na taj način im pomoći u izvršenju njihovih funkcija!

B!Tonic Real Energy

btonic energy
Foto: btonic.rs

Prirodna alternativa energetskim i izotoničkim napicima. Jedna kapsula sadrži minerale koji doprinose smanjenju osećaja umora i iscrpljenosti, kao i održavanju normalnog nivoa energije u telu.

Iako uvek treba da razgovarate sa svojim lekarom pre nego što uzmete dodatke ishrani, jer neki mogu da izazovu neželjene reakcije, naročito u kombinaciji sa drugim lekovima, današnji vodič će vam pomoći da odredite najbolji dodatak za sebe na osnovu svojih potreba!

Ponudu kompanije B!Tonic i sve ostale informacije možete pronaći na njihovom sajtu BTONIC.RS ili instagram profila @btonic.srb .

Leave a Reply