MODA

BRZI SAVETI: Kako da izgledate sređeno na poslu bez puno truda

Koliko puta vas je “mrzelo” da se sređujete, modirate i lickate za posao? Pomoću ovih brzih trikova, nećete više morati da ustajete ranije da biste bile lepše!

pixabay.com

1. Pripremite odeću veče pred posao

Da li ste pogledali prognozu? Da li će padati kiša ili će biti usnčano? U skladu sa temperaturom izaberite i odevnu kombinaciju, pa sve pripremite veče pred posao kako ne biste ujutru morali da žurite i budete pod stresom. Ovo je svakako nešto što rade gotovo sve lepo obučene žene, pa je mnogo lakše da odeću opeglate, ali i trezvenije razmislite o kombinaciji veče pre.

ŽUTO ZLATO, ROZE, ILI SREBRO – šta tebi najbolje pristaje?

2. Vodite dnevnik

Možda zvuči prilično dosadno, ali i te kako pomaže da budete što lepše obučeni. Moguće je da ste najbolju odevnu kombinaciju obukli pre nekoliko nedelja, a trenutno vam uopšte ne pada na pamet da to i ponovite. Drugo, modni dnevnik je odličan kada u poslednjem trenutku treba da smislite šta ćete da obučete.

NE PROPUSTITE: Super popust na MANGO torbe!

3. Pronađite svoju uniformu

To je zapravo ona kombinacija koja vam najbolje stoji, vašem tipu tela i koju možete nositi u raznim prilikama. Odlična za dane kada vam ništa ne odgovara i kada ste u žurbi, a želite da izgledate stajliš!

Leave a Reply