vežbanjem do seksa
LJUBAV I SEX

BROJIŠ LI TOKOM SEKSA? Vežbama do boljeg orgazma!

Svi znamo da je seks odličan za naše zdravlje, a za dobar seks potrebno je odlično zdravlje. Uf, kakav začarani krug! Svi mi uživamo u samopouzdanju koje dolazi uz dobru liniju, ali postoji li bolja motivacija da se ostane u formi od kvalitetnoga seksualnog života?

vežbanjem do seksa
pixabay.com

 LELO, brand koji se brine za seksualno blagostanje veruje da bi svi trebalo da uživaju u kvalitetnom seksu, ali isto tako LELO će vam otkriti kako da ga poboljšate.

Rastezanje

Bol u donjem delu leđa može ozbiljno da naruši vaše avanture ispod prekrivača. S vremenom i pravim vežbama savladat ćete ambiciozne Kama Sutra poze bez imalo razmišljanja.

Isprobajte „happy baby“ joga pozu kako biste se istegnuli, dok istovremeno opuštate mišiće nogu i kukova koji na nju vrše pritisak. Lezite na leđa, savijte kolena prema prsima, i primaknite se za spoljnu stranu vaših stopala. S gležnjevima iznad kolena, polako se spuštajte nazad dok se trtica spušta prema podu i zadržite položaj nekoliko minuta.

žena vežba jogu
unsplash.com

Središte

Više od 20 mišića čini središnji deo vašeg tela. Ono čime ćete vaše mišiće održati u dobroj formi jeste jednostavna vežba gde ležite na leđima, kolena su vam savijena, a stopala ravno na podu. Polako počnite da podižete kukove dok napinjete trbušne mišiće, guzu, zajedno s unutrašnjim mišićima. Ovu vežbu ponovite 20 puta.

Čak DUPLO više žena doživi orgazam u ovoj pozi!

Disanje

Vaše telo i um najvažnija su seksualna dobra, a postoje trikovi koje biste mogli da isprobate kako biste poboljšali svoje seksualne performanse. Jedan od trikova je kontrolisanje disanja. Za vreme vođenja ljubavi svesno se potrudite da vaše disanje bude vežba intimnosti.

Ženski donji veš
unsplash.com

Brojanje tokom seksa sve je samo ne seksi, ali dobar obrazac je da udahnete na 5 sekundi, zadržite 3, izdišete 7, a zatim se opustite.To je to, zastanite par sekundi nakon što ste izdahnuli, jer je nemoguće izdržati ovako kroz ceo seks, ali je dobra smernica prema tome da vi i partner uskladite disanje, jer će vam se na kraju sinhronizovati i tela.

Ove poze razlikuju s*ks od vođenja ljubavi! (18+)

Na kraju i nije bitno koju ćete vežbu da odaerete, samo je bitno da napravite barem jednu, verujte nam, zasigurno je vredno i nećete zažaliti.

Leave a Reply