HOROSKOP

BOLESNO LJUBOMORNI: Ovi HOROSKOPSKI ZNACI su užasni u vezi!

Kada se njihovo srce slomi, potrebno im je dosta vremena da se oporave, a to ostavlja i posledice – oni su NEPOVERLJIVI I LJUBOMORNI DO SRŽI! 

pixabay.com

ŠKORPIJA – BOLESNI U LJUBAVI!

Škorpijama je potrebno dosta vremena da steknu poverenje u partnera, nesvesni da njihova tajnovitost takođe negativno utiče na drugu stranu… Ako je izneverite, ubiće život u vama… ali ako stekne poverenje – dosegnućete zvezde!

RAK – EMOTIVNI MONSTRUMI

Oni žele DOKAZ da se toj osobi sviđaju, žele da ne skinete oči sa njih ni u jednom momentu – jer su svesni koliko su privlačni! Savet: Odgovarajte im na poruke u roku od – ODMAH! U suprotnom, ohladiće se brzinom svetlosti!

@milano_streetstyle

BIK – OPUŠTENI, ALI SMRTONOSNI

Koliko god se trudio da sakrije, Bik ima problem sa poverenjem! Ukoliko partneru nije PRIORITET u svakom smislu – postaće pogubno po vas da budete u ljubavnoj vezi sa ovim znakom. upravo jer je ljubomoran na sve. Medjutim, ako uspete sa mu date svu svoju PODRŠKU, Bik će pogazati i vaše najnegativnije osobine.

RIBE – NE VERUJU ĆAK NI SEBI

Ako su Ribe bile povređene u prošlim vezama, trebaće im mnogo vremena da prebrode to i nastave dalje. Oni stalno imaju osećaj da ne mogu u potpunosti da veruju, a ako im se neko učini toliko DOBRIM – pomisliće da je nemoguće da to bude istina! Ribe su osetljive i nežne, te stalno beže od situacija koje bi mogle da prouzrokuju bol. OPREZNO!

VODOLIJA – LJUBOMORNI NA SVE

Na osnovu DETALJNE ANALIZE i rezulata njihove prethodne veze, tražiće novog partnera (kojeg će iznova i iznova analizirati)… U stanju su da budu ljubomorni na svaki vaš pokret! Vodolije će reći da nisu tipovi za vezu i reći će svima da uživaju da su solo, ali to je samo IZGOVOR i beg od ODBIJANJA!

Leave a Reply