HOROSKOP

BIVŠI, ČUVAJTE SE! Ova 3 horoskopska znaka će vam iz osvete UNIŠTITI ŽIVOT

Iako mnogi prihvate raskid i nastave dalje, postoje tri horoskopska znaka koja će, ako su ostavljena, učiniti baš sve da se osvete.

pixabay.com

Blizanci  

Stara kineska poslovica kaže: sedi na obalu reke i videćeš leš tvog neprijatelja kako prolazi. Upravo je to u glavi Blizanca nakon raskida, koji će iščekivati dan da svog bivšeg partnera, sada neprijatelja vidi kako parti. Kod Blizanca čak i kada niste krivi, krivi ste za sve pare.  

Lav  

Mrzi vas jer više niste poslušni i ne divite se njegovoj veličanstvenosti. Neće raditi ništa odmah jer osveta se služi hladna, ali će zato ostale svoje sluge unajmiti da vam zagorčaju život gde god se pojavite. Čitava vojska poslušnika će se organizovati protiv vas. Bilo na poslu, na ulici, ma u svim sferama života u kojima su Lavovi uticajni.  

Škorpija  

Iako bi po pravilima Zodijaka bivši partner Škorpije trebalo da umre na licu mesta, u realnosti to baš ne ide tako. Napraviće najpodliji i najmisteriozniji plan da bivši partner zažali što se rodio. A nijedna kazna nikada neće biti dovoljna, ako pitate Škorpije.  

One Reply to “BIVŠI, ČUVAJTE SE! Ova 3 horoskopska znaka će vam iz osvete UNIŠTITI ŽIVOT

Leave a Reply