adrijana lima vezbe
MODA POZNATIH

Adrijana Lima otkriva: Jačam pluća i održavam formu OVOM vežbom!

Bivša srpska snajka, i na drugom mestu Viktorijin anđeo, izgleda zanosno i dok se bliži četrdesetoj. Odavno znamo da je put do njenog tela i duha trnovit. Mnogo odricanja dovodi je do savršenstva, a kako usmeva da održava zdravlje otkriva nam u daljem tekstu.

adrijana lima vezbe
instagram/adrianalima

Poznata brazilska lepotica davno je otkrila da je iz svoje ishrane praktično potpuno izbacila grickalice i slatkiše, zamenila ih je sirovim voćem i povrćem.

Pored ishrane, mnogo je faktora koji su zaslužni za njen savršeno očuvan izgled i neverovatnu liniju, tu je ishrana, obavezne vežbe joge i meditacije, kao i naporni svakodnevni treninzi.

Međutim, gde god bila i u kakvim god uslovima boravila, Adrijana jednu vežbu nikada ne izbacuje iz svoje rutine, u pitanju je jedna od osnovnih kardio vežbi – preskakanje vijače.

Njene, karadio vežbe podrazumevaju i trčanje na traci, vožnju bicikla, preskakanje stepenica, ali u ritmu u kojem vam srce brže radi, u pitanju je opseg između 60 do 85 otkucaja u sekundi.

Ono štoje vrlo važno za svaku vrstu kardio treninga, a za zavidne rezultate najbolje je kombinacija nekoliko kardio vežbi, koje ne bi trebalo da traju manje od pola sata.

“Provokativna” Megan Markl: Britanci joj ove krpice nisu oprostili!

Kardio vežbama povećava se i priliv krvi u mozak, zbog čega se povećava koncentracija. Smanjuje se stres i jača imuni sistem.

Leave a Reply