musko zenska prijateljstva
LJUBAV I SEX

5 razloga zbog kojih je dobro da imate muškog prijatelja

Razlozi zbog kojih treba da imate makar jednog prijatelja muškog pola su mnogobrojni. Mi ćemo vam navesti nekoliko i naterati vas da dobro razmislite ukoliko ste u nedoumici da li su ova prijateljstva moguća i da li treba da postoje. A možete ih poslati i vašem najboljem prijatelju – sigurno će se pronaći u ovome…

musko zenska prijateljstva
unsplash.com

PRVI RAZLOG: Prvi razlog koji ćemo izdvojiti je taj što muškarci nisu svađalice. Naime, ako su žene kraljice drame, oni su sušta suprotnost kada ih poredimo sa nežnijim polom, verovali ili ne. Zato muškarcu možete ležerno i opušteno da kažete šta se dešava, a baš je to nekada potrebno.

DRUGI RAZLOG:Ako vam se dopada prijatelj vašeg druga, on može da bude idealan provodadžija. Jer muškarac zna šta treba da kaže o vama, a da to probudi interesovanje kod onog koga želite.

INSTARAM ILI ŽIVOT? Da li smo društveniji ako imamo više prijatelja?

TREĆI RAZLOG:Iskren savet ćete u većini slučajeva dobiti baš od muškog prijatelja. Oni mogu najbolje da vas posavetuju kako bi trebalo da se postavite u određenoj situaciji.

ČETVRTI RAZLOG:Vremenom, kada steknete poverenje jedno u drugo postaju pravi zaštitnici i u nezgodnim situacijama možete da se obratite baš njemu.

ORIGINALNO: Kakve suvenire treba doneti prijateljima sa putovanja?

PETI RAZLOG:Idealni su i u slučaju pomoći u kući, jer znaju da poprave i reše situacije u kojima vaše prijateljice verovatno ne bi znale da se snađu.

Ovih pet razloga su više nego dovoljni da vam potvrde da drugarice nisu idealne u svim situacijama, već da su drugovi nekada mnogo korisniji.

VEČITI PROBLEM: Šta da radite ako se najbolji prijatelj zaljubi u vas

Leave a Reply